Easion

Ontgrendel eenvoudig en veilig de kracht van informatie

Easion is hét platform dat je moeiteloos en veilig door het landschap van gegevensverzameling leidt. Easion biedt een intuïtieve en betrouwbare ervaring, waarmee organisaties gestroomlijnde enquêtes kunnen creëren, versturen en analyseren. Deze tool is bedoeld voor professionele bedrijven die waarde hechten aan veilige gegevensverzameling, en is de sleutel tot effectief inzicht, verbeterde prestaties en gestroomlijnde groei. Ontdek de wereld van eenvoudig, veilig en krachtig enquêteren met Easion!

Let op: momenteel nemen we geen nieuwe klanten voor Easion aan. Bedankt voor uw interesse en begrip.

Ontdek de functies en mogelijkheden

2.

Intuïtieve interface

Het platform beschikt over een intuïtieve interface die gebruikers in staat stelt eenvoudig enquêtes te creëren, te versturen en gegevens te analyseren zonder uitgebreide technische kennis.

3.

Geavanceerde functionaliteiten

Easion maakt het mogelijk om complexe enquêtes te creëren met verschillende vraagtypes, routing-opties en gepersonaliseerde meldingen. Gebruikers kunnen slimme logica toepassen, zoals vragen overslaan op basis van antwoorden of berekeningen uitvoeren, zoals het bepalen van BMI op basis van lengte en gewicht.

4.

Responsiviteit op verschillende apparaten

Easion biedt een responsieve vragenlijst die op diverse apparaten, waaronder tablets en mobiele telefoons, optimaal weergegeven wordt, wat resulteert in een consistente en prettige ervaring voor respondenten.

5.

Intelligente vragenlijsten

De kracht van Easion ligt in de slimme, intelligente vragenlijsten met ingebouwde logica.
Gebruikers kunnen meldingen sturen naar respondenten, op maat gemaakte placeholders voor antwoorden instellen en complexe vragenlijsten vereenvoudigen voor respondenten.

6.

Professioneel gebruik

Momenteel beschikbaar voor professionele organisaties, zoals hogescholen, gemeenten, verzekeraars, universiteiten en onderzoeksbureaus die grote groepen respondenten willen onderzoeken. Easion is met name geschikt voor complexe vragenlijsten en grote groepen respondenten.

Veilig en betrouwbaar

Easion legt een sterke nadruk op de veiligheid van gegevens. Het biedt een veilig en betrouwbaar platform voor gegevensverzameling, essentieel voor professionele organisaties die waarde hechten aan data-integriteit en privacy.

Lees meer

Intelligente vragenlijsten

Easion biedt slimme en intelligente vragenlijsten met geavanceerde logica, waaronder gepersonaliseerde meldingen, dynamische routing op basis van antwoorden en de mogelijkheid om complexe berekeningen uit te voeren.

 

Lees meer

Ontgrendel eenvoudig en veilig de
kracht van informatie!

Neem contact op voor meer informatie