Scorion Expertgroep-bijeenkomst een groot succes! 

Wat een inspirerende Expertgroep-meeting hebben we mogen ervaren! 

Vanmiddag kwamen onze key-users van Scorion, ook wel Scorion Experts genoemd, samen bij ons in het prachtige Havenkwartier in Deventer voor een inspirerende fysieke bijeenkomst!

We begonnen de middag met een heerlijke lunch, bereid door onze eigen Jacqueline. Na een korte kennismakingsronde kregen de aanwezigen een rondleiding door ons pand, waardoor ze een kijkje achter de schermen konden nemen.

Na een terugblik op recente ontwikkelingen en een blik op de nieuwe functionaliteiten, was het tijd om even de benen te strekken met een verkwikkende wandeling door het Havenkwartier. 

De presentatie van onze nieuwste roadmap gaf iedereen een helder beeld van de toekomstplannen voor Scorion. We sloten de middag af met een gezellige borrel, waar het fijn was om iedereen weer in ‘real life’ te zien en te spreken. 

Ben jij ook een key-user? Mis de volgende Expertgroep-meeting niet! Dit is dé kans om jouw stem te laten horen, waardevolle inzichten te delen en samen met ons te bouwen aan de toekomst van Scorion.

Dank aan alle deelnemers voor hun enthousiasme en betrokkenheid!

Ontdek hoe Scorion jouw
onderwijsvisie tot leven brengt!

Vraag een demo aan

Geef een reactie